6 beste betaalrekeningen voor senioren - tarieven voor 2023 (2023)

Banken verkopen betaalrekeningen niet in hetzelfde tempo aan oudere volwassenen als zijstudenten,eigenaren van kleine bedrijven, of een algemeen publiek dat zoektgratis controle-optiesverzekerd door deFDIC.

Maar seniorvriendelijke betaalrekeningen bestaan, en ze komen vaker voor dan je zou denken. Zoek niet verder dan de lopende rekeningen op deze lijst, ondersteund door enkele van de beste banken voor senioren die er zijn.

Ze zijn allemaal vrij van maandelijkse onderhoudskosten voor alle rekeninghouders of hebben gemakkelijk te bereiken vrijstellingen voor onderhoudskosten.

Beste betaalrekeningen voor senioren

Enkele van de beste FDIC-verzekerde betaalrekeningen voor senioren hebben een leeftijdsbeperking, wat betekent dat ze niet openstaan ​​voor aanvragers die niet voldoen aan de definitie van 'senior' van de sponsorbank.

Anderen hebben geen leeftijdsbeperking, maar bieden speciale voordelen voor senioren of bieden gewoon een gunstige mix van functies en voordelen (zoals hoge renteopbrengsten) voor oudere rekeninghouders.

Beste algemeen: Citigold® betaalrekening

Dit aanbod is niet langer beschikbaar.

6 beste betaalrekeningen voor senioren - tarieven voor 2023 (1)

DeCitigold® lopende rekeningis een betaalrekening met de mogelijkheid om een ​​spaarrekening toe te voegen. Het wordt geleverd met een vermogensbeheerservice met witte handschoenen die alleen een instelling als Citi kan bieden.

Momenteel is het Citigold®-lidmaatschap nationaal beschikbaar.

Om in aanmerking te blijven komen en maandelijkse servicekosten te vermijden, moet de rekeninghouder een minimaal gecombineerd gemiddeld maandelijks saldo van $ 200.000 aanhouden op in aanmerking komende gekoppelde bank-, pensioen- en investeringsrekeningen.

Door23 juli 2023, kunnen nieuwe Citigold®-leden in aanmerking komen voor een aantrekkelijke bonus voor het openen van een account.

Open eerst een nieuwe in aanmerking komende lopende rekening in het Citigold® Accountpakket door23 juli 2023stort vervolgens binnen 20 dagen na opening van uw rekeningen ten minste $ 200.000 aan nieuwe Citi-middelen tussen uw betaal- en spaarrekening.

Zorg voor een saldo van ten minste $ 200.000 tussen uw betaal- en spaarrekeningen gedurende 60 opeenvolgende kalenderdagen na de 21e dag om een ​​bonus van $ 1.500 te ontvangen, die binnen 90 kalenderdagen in aanmerking komt. De bonus wordt uitbetaald 30 dagen nadat je alle kwalificerende activiteiten met succes hebt voltooid.

Geniet in de toekomst van toegang tot meer dan 70.000 gratis Citi-geldautomaten, een investeringsplatform van wereldklasse en gratis financiële planning van Citi Personal Wealth Management, en meer voordelen.

Beste directe stortingsbonus:Achtervolg Total Checking®

Geweldige bonus voor het openen van een account (moet vóór 19 juli 2023 van toepassing zijn)

6 beste betaalrekeningen voor senioren - tarieven voor 2023 (2)

Achtervolg Total Checking® is niet specifiek afgestemd op oudere rekeninghouders. Het heeft echter een sterke reeks gebruiksvriendelijke functies die het ideaal maken voor senioren. Deze omvatten:

 • Een van de grootste netwerken van fysieke filialen en geldautomaten die eigendom zijn van banken
 • Meerdere opties om de maandelijkse onderhoudskosten te vermijden bij in aanmerking komende activiteiten
 • Een tijdelijke bonus voor het openen van een rekening (moet vóór19 juli 2023)

Over die bonus: om deze te verdienen, opent u uw account via de onderstaande link. Of, als je dat liever hebt,Vul je email hier inen neem de kortingsbon mee naar uw lokale Chase-vestiging.

Zodra uw account is geopend, stelt u binnen 90 dagen na registratie van de coupon een directe storting in. U ontvangt binnen 15 werkdagen een bonus van $ 200. Maar je moet uiterlijk solliciteren19 juli 2023, kwalificeren.

Voer een van de volgende handelingen uit om de maandelijkse onderhoudskosten van $ 12 in een afschriftperiode te vermijden:

 • Ontvang directe stortingen op de rekening van in totaal $ 500 of meer, OF
 • Houd een dagelijks beginsaldo van $ 1.500 of meer op uw Chase Total Checking-account, OF
 • Houd een gemiddeld begindagsaldo aan van $ 5.000 of meer in elke combinatie van uw Chase Total Checking-account en gekoppelde kwalificerende Chase-controle-, spaar- en andere in aanmerking komende accounts, OF
 • Betaal ten minste $ 25 of meer aan in aanmerking komende controlegerelateerde services of vergoedingen.

Je vindt geldautomaten en filialen van Chase in de volgende staten: AZ, CA, CO, CT, DE, FL, GA, HI, ID, IL, IN, KY, LA, MA, MI, NV, NJ, NY, OH , OK, OF, TX, UT, WA, WV, WI. Dit bankaanbod is landelijk online beschikbaar, behalve voor inwoners van AK, HI en Puerto Rico.

 • Minimale stortings- en saldovereisten: Als u een van de kwalificerende activiteiten die hierboven zijn beschreven niet voltooit tijdens een bepaalde afschriftcyclus, zijn er maandelijkse onderhoudskosten van $ 12 van toepassing voor die cyclus.
 • Bonus voor het openen van een account: Open een nieuwe Chase Total Checking-account door19 juli 2023, en voltooi kwalificerende activiteiten om binnen 15 werkdagen een bonus van $ 200 te ontvangen.
 • Opbrengst: Geen.
 • Beloningen en incentives: Profiteer van toegang tot meer dan 16.000 geldautomaten en 4.700 vestigingen.
 • Mogelijke toeslagen: Zie voorwaarden voor een volledig overzicht van mogelijke vergoedingen.

Een rekening openen

Beste voor cd's: BB&T Bank Senior Checking

Gratis persoonlijke cheques en één boetevrije cd-opname voor medische noodgevallen

6 beste betaalrekeningen voor senioren - tarieven voor 2023 (3)

is een betaalrekening met leeftijdsbeperking voor Amerikanen van 55 jaar of ouder die in een groot deel van het oosten van de Verenigde Staten wonen.

Met een gemakkelijk bereikbare vrijstelling van maandelijkse onderhoudskosten en een groot aantal digitale voordelen voor rekeninghouders die onderweg zijn, is het de ideale keuze voor senioren die heel blij zouden zijn nooit meer een voet in een bankfiliaal te zetten.

Vermijd de maandelijkse onderhoudskosten van $ 10 per afschriftcyclus door ten minste $ 500 aan gecombineerde directe stortingen te ontvangen of een gemiddeld minimaal dagelijks saldo van $ 1.000 aan te houden.

 • Minimale balansvereisten: Er is geen doorlopende saldovereiste, hoewel een minimaal dagelijks saldo van $ 1.000 of $ 500 aan gecombineerde maandelijkse directe stortingen ervoor zorgt dat de maandelijkse onderhoudskosten van $ 10 worden kwijtgescholden. De minimale openingsstorting is $100.
 • Bonus voor het openen van een account: Geen.
 • Opbrengst: Geen.
 • Beloningen en incentives: Oudere houders van een betaalrekening genieten van één boetevrije vroege CD-opname voor gedocumenteerde medische noodgevallen - een mogelijk onschatbaar voordeel als een onvoorziene ziekte of verwonding toeslaat. Andere voordelen zijn onder meer een gratis storting van mobiele cheques en digitale geldoverboekingen met Zelle.
 • Mogelijke toeslagen: ZienBB&T's openbaarmaking van vergoedingenvoor een volledige afrekening van eventuele kosten voor deze depositorekening.

Kom meer te weten

Beste voor geen maandelijkse onderhoudskosten: U.S. Bank Easy Checking

Geen maandelijkse onderhoudskosten voor accounthouders ouder dan 65 jaar

6 beste betaalrekeningen voor senioren - tarieven voor 2023 (4)

U.S. Bank Eenvoudig controleren is een seniorvriendelijke betaalrekening die afziet van maandelijkse onderhoudskosten voor elke rekeninghouder ouder dan 65 jaar, ongeacht saldo of cashflow.

Anders is het een vrij eenvoudig account voor oudere Amerikanen die niet op zoek zijn naar iets bijzonders. Standaardfuncties zijn onder meer een gratis debetkaart en online en mobiele rekeningen betalen en een cheque storten.

 • Minimale balansvereisten: Er is geen doorlopend rekeningsaldo vereist voor rekeninghouders ouder dan 65 jaar. De minimale openingsstorting is $ 25.
 • Bonus voor het openen van een account: Geen.
 • Opbrengst: Geen.
 • Beloningen en incentives: Geniet van een gratis storting van een mobiele cheque.
 • Mogelijke toeslagen: ZienDe Easy Checking-momentopname van de U.S. Bankvoor een volledige boekhouding van gemeenschappelijke kosten, ook voor papieren afschriften.

Kom meer te weten

Beste voor leningkortingen: TD Bank 60 Plus-controle

Nominaal rendement op alle saldi

6 beste betaalrekeningen voor senioren - tarieven voor 2023 (5)

TD Bank 60 Plus controlerenis een account met leeftijdsbeperking voor Amerikanen ouder dan 60 jaar.

Net als de BB&T Bank Senior Checking, is TD Bank 60 Plus Checking voornamelijk beschikbaar in de oostelijke helft van de Verenigde Staten, dus zorg ervoor dat u controleert of u in aanmerking komt voordat u zich aanmeldt.

Opmerkelijke voordelen hier zijn onder meer een nominaal rendement op alle saldi, gratis persoonlijke cheques en kortingen ophome equity productenEnpersoonlijke leningen.

 • Minimale balansvereisten: Er is geen minimale openingsstorting vereist, maar het minimale dagelijkse rekeningsaldo dat vereist is om af te zien van de maandelijkse onderhoudskosten van $ 10 is $ 250.
 • Bonus voor het openen van een account: Geen.
 • Opbrengst: Deze rekening levert 0,01% APY op op alle saldi, onder voorbehoud van wijzigingen door de locatie van de rekeninghouder en de geldende rentetarieven.
 • Beloningen en incentives: Geniet van een rentekorting van 0,25% op in aanmerking komende TD Bank-kredietlijnen voor eigen vermogen, geen geldautomaatkosten bij TD Bank-geldautomaten en gratis standaard persoonlijke cheques en bankcheques.
 • Mogelijke toeslagen: Deze rekening heeft weinig kosten, maar opt-in bescherming tegen roodstand brengt over het algemeen wel kosten met zich mee. ZienRekeningoverzicht van TD Bankvoor meer informatie over mogelijke vergoedingen.

Beste controlerendement: rentecontrole van Ally Bank

Solide rendement en gratis cheques

6 beste betaalrekeningen voor senioren - tarieven voor 2023 (6)

Ally Bank Rentecontroleis een gratis betaalrekening die openstaat voor alle Amerikaanse volwassenen, ongeacht hun leeftijd. Het biedt een solide rendement op alle saldi: 0,10% APY op saldi onder $ 15.000 en 0,25% op saldi boven die drempel, waardoor het een van de best lopende rekeningen is.

Hoewel ditonline bankrekeningheeft geen leeftijdsbeperking, maar heeft wel enkele voordelen voor oudere accounthouders, zoals gratis standaard cheque-bestellingen (één boek per bestelling zonder limiet op bestelvolumes). Dit is een leuk extraatje voor mensen die liever cheques uitschrijven dan zich in te schrijven voor automatisch betalen of online rekeningen betalen.

Ally's lopende rekening heeft ook een handige "Round-Up" -functie die automatisch transacties naar de dichtstbijzijnde dollar afrondt en het wisselgeld op een Ally-spaarrekening stort (ook gratis en ook met een solide rendement op alle saldi). Dat is handig voor senioren die rondkomen van een vast inkomen.

 • Minimale balansvereisten: Er is geen minimale openingsstorting vereist en geen minimale dagelijkse balansvereiste of maandelijkse onderhoudskosten.
 • Bonus voor het openen van een account: Geen.
 • Opbrengst: Dit account levert 0,10% APY op saldi van minder dan $ 15.000 en 0,25% APY op saldi van meer dan $ 15.000.
 • Beloningen en incentives: Geniet van geen geldautomaatkosten bij meer dan 40.000 geldautomaten in de VS en gratis standaard persoonlijke cheque-bestellingen wanneer u ze nodig heeft (een zeldzaam voordeel in de wereld van online bankieren).
 • Mogelijke toeslagen: Ally Bank brengt nooit rekening-courantkredieten in rekening. Dat is een leuk extraatje voor senioren die doorgaans een laag rekeningsaldo hebben.

Zie onzeAlly Bank-recensievoor meer informatie.

Kom meer te weten

Laatste woord

Het reguliere geldbeheer zal natuurlijk nooit verboden terrein zijn voor oudere Amerikanen. Als u tevreden bent met uw huidige bank of kredietvereniging en geen van de controleopties op deze lijst u opwindt, kunt u uw geld zo lang houden waar het is als u wilt.

U bent ook vrij om uw geld te verplaatsen naar een andere hoogrentende betaal- of spaarrekening die hier niet wordt vermeld, expliciet seniorvriendelijk of anderszins - zoals een van dezetoonaangevende beloningen betaalrekeningenvan immer populaire instellingen zoals Discover Bank en Citi.

Toch is het zeker leuk om te weten dat sommige banken en kredietverenigingen prioriteit geven aan de unieke financiële behoeften van oudere Amerikanen.

Financiële instellingen moeten beseffen hoeveel werk hun oudere klanten hebben gestoken om te komen waar ze nu zijn - of dat nu genieten van een comfortabel pensioen is, het voorbereiden van een gracieus vertrek uit het personeelsbestand, ofklaarmaken voor de volgende grote carrière-uitdaging.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated: 31/05/2023

Views: 5279

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.