Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (2023)

Cruises op de Seine

Bateau Mouches

Parijs is zonder enige twijfel een van de mooiste steden ter wereld. De hoofdstad van Frankrijk is niet alleen de ideale bestemming voor kunst en mode, maar toont ook haar erfgoed en verwelkomt elk jaar toeristen die enkele van haar emblematische monumenten komen bewonderen, zoalsEiffeltoren,het Louvre museumetde Arc de Triomphe, onder vele anderen. En wat is een betere manier om de stad te verkennen dan door een cruise op de Seine te maken, een zeer populaire ervaring!

Bateaux Mouches: wat is het?

Een cruise op de Seine is een van de essentiële activiteiten om de stad te bezoeken, waaronder de bedrijven van de Bateaux Mouches (met de Bateaux Parisiens) blijven een klassieker! Dit zeer populaire cruiseschip geeft bezoekers een panoramisch uitzicht over de stad terwijl ze over de Seine varen. Of het nu gaat om een ​​rondvaart om de stad te verkennen of om te genieten van een onvergetelijke avond vergezeld van shows en een heerlijk diner, de Bateaux Mouches-cruise op de Seine nodigt u uit om een ​​uitzonderlijk moment in de stad door te brengen.

Waarom kiezen voor een Bateaux Mouches-cruise op de Seine?

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (1)

 • Grijp de unieke kans om langs de beroemde Seine te varen terwijl u enkele van de belangrijkste monumenten van de stad passeert,waaronder het Musée d'Orsay, de Notre-Dame, de Eiffeltoren en nog veel meer, voor een onvergetelijke ervaring!
 • Om uw veiligheid te garanderen, vooral na de opsluiting, garandeert de Bateaux Mouches-cruise op de Seine dat u te allen tijde de regels van sociale afstand respecteert. Passagiers moeten een masker dragen en hun handen desinfecteren met hydro-alcoholische gel die aan boord beschikbaar is.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (2)

 • Kies uit een luxe lunch of diner aan boord van een open boot die over de glinsterende Seine vaart. U krijgt de gelegenheid om authentieke Franse gerechten te proeven, begeleid door muziek en live entertainment.
 • Dankzij de airconditioning van de boot hoef je je geen zorgen meer te maken over het weer. ElkRondvaart door Parijswordt gedaan in comfort en in de beste omstandigheden.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (3)

 • Stap aan boord met onze Engelssprekende gids en leer meer over Parijs, een veelzijdige stad. U kunt ook profiteren van audiocommentaar en verklarende brochures die beschikbaar zijn in verschillende talen.
 • Bespaar tijd en geld dankzij de exclusieve combo-aanbiedingen die nu beschikbaar zijn met de Bateaux Mouches-cruise op de Seine, waar u enkele van de mooiste monumenten van de stad kunt ontdekken, zoals de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren, de Moulin Rouge-shows , en nog veel meer.

Tickettypes Bateaux Mouche: Cruises op de Seine

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (4)

Sightseeing-cruise

Klim aan boord om Parijs in al zijn pracht te zien terwijl je over de Seine vaart. Geniet van dit magische moment tijdens een rondvaart van 1 uur langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, het Louvre, de Notre Dame en meer. Reis terug in de tijd met de gratis audiogids, beschikbaar in 14 talen, en ontdek de stad overdag of 's nachts.

Tickets voor rondvaarten

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (5)

Rondvaart met lunch of brunch

Breng een dag door in de warme zon terwijl u over de Seine vaart en proef een Frans menu, vergezeld van een glas wijn, in het hart van Parijs. Met een menu dat nu een scala aan heerlijke gerechten biedt, van vegetarische tot niet-vegetarische gerechten, en zelfs gerechten voor uw kinderen, belooft de Bateaux Mouches-cruise op de Seine u een onvergetelijke reis.

Lunch cruise tickets

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (6)

Diner cruises

Begin uw avond met een heerlijk diner vergezeld van een glas wijn of frisdrank terwijl u de stad ziet oplichten. Het is de perfecte tijd om even weg te zijn van de drukte van Parijs en te genieten van een geweldige avond met uw dierbaren. Mis de kathedraal Notre-Dame, het Île de la Cité, het Île Saint-Louis en de Alexandre III-brug niet tijdens uw oversteek van de rivier.

Diner cruise tickets

Wat te zien tijdens een Bateaux Mouches-cruise

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (7)

Place de la Concorde

Het grootste plein in de Franse hoofdstad, La Concorde, ligt aan het oostelijke uiteinde van de Champs-Élysées. Tijdens de Franse Revolutie werd het plein omgedoopt tot Place de la Révolution en vonden er vele executies plaats.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (8)

Louvre museum

Het Louvre heeft een van de rijkste collecties kunst en historische voorwerpen ter wereld, met meer dan 3.80.000 kunstwerken. Het herbergt enkele van de grootste kunstwerken, zoals de Mona Lisa. De buitengewone collectie heeft het tot een van de meest bezochte musea ter wereld gemaakt.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (9)

Gemeentehuis

Het Hôtel de Ville, gelegen op de rechteroever van de Seine, is sinds 1357 de zetel van de Parijse gemeenteraad. Het huidige gebouw, in neorenaissancestijl, werd gebouwd op de plek van het voormalige Hôtel de Ville dat afbrandde tijdens de Commune van Parijs in 1871.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (10)

Conciërge

Gelegen op het Île de la Cité, een eiland in de Seine, was de Conciergerie de zetel van de koninklijke macht tot de Franse Revolutie, toen het de bijnaam "de voorkamer van de guillotine" kreeg. Op dat moment had het 2.700 gevangenen, onder wie koningin Marie-Antoinette, Charlotte Corday, Madame Elisabeth en Robespierre.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (11)

Stad eiland

Het Ile de la Cité is een eiland in de Seine. Het was de zetel van een fort, een paleis en een belangrijk religieus centrum met de kathedraal Notre-Dame en Sainte-Chapple, evenals een gerechtelijk centrum.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (12)

Onze dame

Notre-Dame is een middeleeuwse katholieke kathedraal gelegen op het Ile de la Cité. Notre-Dame, een van de oudste kathedralen ter wereld, was het toneel van vele belangrijke historische gebeurtenissen, waaronder de kroning van Napoleon Bonaparte, de zaligverklaring van Jeanne d'Arc en de kroning van Hendrik VI van Engeland.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (13)

St Louis-eiland

Een van de twee natuurlijke eilanden in de Seine, het eiland heette oorspronkelijk Île Notre-Dame. Pas in 1725 kreeg het eiland de naam Saint-Louis. Met een oppervlakte van 11 hectare heeft Île Saint-Louis 4.453 inwoners.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (14)

gerechtsgebouw

Het Palais de Justice bevindt zich op het Ile de la Cité, naast de Sainte-Chapelle. Er is het Hof van Beroep van Parijs en het Hof van Cassatie.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (15)

Musée d'Orsay

Het Musée d'Orsay, gehuisvest in een voormalig treinstation, herbergt een van de mooiste kunstcollecties ter wereld. Hier vindt u zeldzame stukken uit de 19e en 20e eeuw, vooral uit de tijd van het impressionisme en realisme.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (16)

Bourbon-paleis

De ontmoetingsplaats van de Franse Nationale Vergadering, de lagere wetgevende kamer van de Franse regering, het Palais Bourbon, bevindt zich op de linkeroever van de Seine.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (17)

De invaliden

Koning Lodewijk XIV gaf opdracht tot de bouw ervan als erkenning voor de offers van soldaten die in zijn oorlogen vochten, om er een thuis en ziekenhuis van te maken voor bejaarde en gehandicapte soldaten. Tegenwoordig is het een complex van monumenten en musea die verband houden met de militaire geschiedenis van Frankrijk.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (18)

Eiffeltoren

Zoals ze zeggen, moet elk verblijf in Parijs absoluut langs de Eiffeltoren gaan. Bezaaid met ongeveer vijf miljard lichten, kun je dit bouwwerk vanuit elke hoek van Parijs zien. Geniet van een uniek uitzicht vanaf de Seine.

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (19)

Paleis Chaillot

Het Palais de Chaillot is een gebouw op de top van de Chaillot-heuvel. Gebouwd voor de internationale tentoonstelling van "Kunst en techniek toegepast op het moderne leven" in 1937, bestaat het gebouw uit twee paviljoens in neoklassieke stijl, gescheiden door een esplanade.

Boottocht Bateaux Mouches: plan uw bezoek

Schema

Opstapplaats

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (20)

Sightseeing-cruises

 • April tot september: 11.30 uur, 13.30 uur, 15.30 uur, 17.00 uur, 19.00 uur en 21.00 uur
 • Oktober tot maart: 11.30 uur, 13.30 uur, 15.30 uur, 17.00 uur, 19.00 uur en 21.00 uur Extra vertrekken in het weekend om 14.30 uur, 16.00 uur, 18.00 uur en 20.00 uur

Lunch cruises

 • Elke zaterdag, zondag en feestdag instappen tussen 12.00 en 12.15 uur.
 • Vertrek om 12.30 uur en terugkeer naar de kade om 14.15 uur.

Diner cruises

 • Elke dag ; instappen tussen 19.30 en 20.15 uur
 • Vertrek om 20.30 uur Terugkeer naar de kade om 22.45 uur

Bateaux Mouches: Cruises op de Seine 2023 (21)

Pont de l'Alma bij Port de la Conférence.

Met de metro:Metrolijn 9 - Alma-MarceauetMetrolijn 1 - Franklin Roosevelt.

Per RER:RER C: Station Pont de l'Alma.

En bus :Buslijnen 28, 42, 49, 63, 72, 80, 83 en 92.

Advies voor passagiers

 • Zorg ervoor dat u uw tickets ruim van tevoren boekt om uw plek te reserveren op de datum en tijd van uw keuze.
 • Het is sterk aan te raden om een ​​jas of een trui te dragen, aangezien het 's avonds een beetje koud kan zijn.
 • Ben je voor een kort verblijf in Parijs, dan kun je beter kiezen voor combibezoeken. Zo kunt u de Bateaux Mouches-cruise maken terwijl u geniet van de mooiste plekjes van de stad, van de Arc de Triomphe tot de Eiffeltoren, en zelfs van cabaretshows.
 • Passagiers wordt geadviseerd om tijdens de cruise een gezichtsmasker te dragen en zich te houden aan de regels voor sociale afstand om te voldoen aan de COVID-19-veiligheidsrichtlijnen.

Veelgestelde vragen: Cruise op de Seine - Bateaux Mouches

Waar kan ik Bateaux Mouches-tickets voor een rondvaart op de Seine boeken?

De website Seine-river-cruises.com is de ideale plek om uw Bateaux Mouches-tickets te kopen. Of het nu gaat om uitzonderlijke kortingen of voordelige combo-aanbiedingen, Seine-river-cruises.com garandeert u een vriendelijke ervaring, op maat gemaakt voor u.

Welke Bateaux Mouches-tickets zijn er beschikbaar voor een cruise op de Seine?

De Bateaux Mouches-cruise biedt vier soorten tickets: rondvaarten, cruises met lunch of brunch, dinercruises en combo-ervaringen.

Is de Bateaux Mouches-cruise op de Seine weer open voor passagiers?

Ja, de Bateaux Mouches zijn heropend voor het publiek met strikte COVID-19-veiligheidsmaatregelen. Dit omvat het dragen van een masker, het volgen van regels voor sociale afstand, vooraf reserveren en meer.

Wat zijn de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden voor de Bateaux Mouches riviercruise op de Seine?

De meeste Bateaux Mouches-cruises bieden een flexibele annulerings- en wijzigingsprocedure. Deze kunnen echter variëren afhankelijk van de aanbiedingen, we raden u aan om van geval tot geval te informeren.

Hoe lang zijn mijn Bateaux Mouches tickets geldig voor een rondvaart op de Seine?

Bateaux Mouches-tickets voor een cruise zijn alleen geldig voor de datum en tijd die u hebt geboekt.

Heeft de Bateaux Mouches cruise op de Seine een vegetarisch menu?

Ja, er wordt een breed scala aan vegetarische gerechten aangeboden aan mensen die een Bateaux Mouches-cruise maken.

Worden er audiogidsen en rondleidingen aangeboden voor de Bateaux Mouches-cruise op de Seine?

Ja, je hebt de mogelijkheid om een ​​rondleiding in het Engels te kiezen om alles te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van de stad. Passagiers kunnen ook profiteren van audiocommentaar en verklarende brochures die beschikbaar zijn in verschillende talen bij het aan boord gaan van de cruise.

Wat zijn de dienstregelingen voor de Bateaux Mouches-cruise op de Seine?

De Bateaux Mouches lopen de hele week van 10.00 tot 22.30 uur van april tot september en van 11.00 tot 21.20 uur van oktober tot maart.

Zijn de boottochten van Bateaux Mouches op de Seine geschikt voor mensen in een rolstoel?

Hoewel het van elke ervaring afhangt, zijn de meeste cruises geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit of handicaps.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated: 20/06/2023

Views: 5299

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.