Boek over interieurontwerp in New York pdf (2023)

DownloadenInterieurontwerp New Yorkvolledige boeken in pdf, epub en Kindle. Gratis online lezenInterieurontwerp New Yorkebook altijd en overal rechtstreeks op uw apparaat. Hoge downloadsnelheid en geen vervelende advertenties. We kunnen niet garanderen dat elk e-boek beschikbaar is!

The New York Times Book of Interior Design and Decoration

Boek over interieurontwerp in New York pdf (1)

Auteur: Norma Skurka
Uitgever: Kroon
Totaal aantal pagina's: 330
Uitgave: 1976
Genre: Interieur decoratie
ISBN-nummer: Maateenheid:39015031572681

KRIJG BOEK

Download The New York Times Book of Interior Design and Decoration Book in PDF, Epub en Kindle

New Yorkse tijdgenoot

Boek over interieurontwerp in New York pdf (2)

Auteur: Thomas Hickey, Edward Yedid
Uitgever: De Monacelli Press, LLC
Totaal aantal pagina's: 257
Uitgave: 08-10-2019
Genre: Huis thuis
ISBN-nummer: 9781580935531

KRIJG BOEK

Download New York Contemporary Book in PDF, Epub en Kindle

De eerste monografie over GRADE New York, een architectuur- en ontwerpstudio die zich toelegt op het creëren van artistiek samengestelde omgevingen in een hypermoderne, eigentijdse setting. Architect Thomas Hickey en interieurontwerper Edward Yedid werkten samen om GRADE New York op te richten als een unieke praktijk waar architectuur en interieur samensmelten tot een naadloos continuüm. Binnen hun verfijnde en mooi geproportioneerde ruimtes creëert een zorgvuldig samengestelde selectie van meubels, hedendaagse kunst en prachtige objecten een luxueuze en persoonlijke omgeving voor hun klanten. New York Contemporary presenteert zeven appartementen in de meest glamoureuze flatgebouwen in Manhattan, waaronder een penthouse op Place 57, een pied-à-terre op 551 West 21st Street bij Norman Foster en 56 Leonard Street bij Herzog & de Meuron. Een bijzonder kenmerk is een diepgaande blik op de eigen duplex van Edward Yedid aan Madison Avenue, waar de principes van het structureren en beheren van de ruimte een strak maar warm en uitnodigend huis voor zijn gezin hebben gecreëerd.

New Yorks ontwerp voor thuis

Boek over interieurontwerp in New York pdf (3)

Auteur: Anthony Iannacci
Uitgever: Abrams
Totaal aantal pagina's: 372
Uitgave: 26-03-2019
Genre: Architectuur
ISBN-nummer: 9781683355137

KRIJG BOEK

Download New York Design at Home-boek in PDF, Epub en Kindle

De huizen van ontwerpers zijn vaak laboratoria waar ze vrijuit kunnen experimenteren. Deze ruimtes zijn gevuld met de meest persoonlijke en gekoesterde objecten, meubels en kunstwerken van de ontwerper die geconcentreerde uitingen zijn van hun stijl en interesses. New York Design at Home profileert 27 huizen en bekijkt hoe deze creatieve professionals design benaderen in hun persoonlijke ruimte. Zoals de meeste inwoners van New York City, decoreren ze met veel kleinere budgetten dan hun werkprojecten, maar ze vinden creatieve manieren om om te gaan met kleine badkamers, onhandige en onbruikbare keukens en gedeelde woonruimtes. New York Design at Home, gefotografeerd door Noe DeWitt, benadrukt de zorgvuldig overwogen details in elk interieur - het schilderij van Pablo Picasso gereproduceerd als behang, het tentoongestelde keukengerei, textiel dat zorgt voor kleuraccenten in een verder monochrome ruimte - en legt de creatieve essentie vast van deze woningen met nieuwe, nooit eerder gepubliceerde afbeeldingen.

Kleur voor interieurontwerp

Boek over interieurontwerp in New York pdf (4)

Auteur: Ethel Rompilla, New York School of Interior Design
Uitgever: Harry N. Abrams
Totaal aantal pagina's: 0
Uitgave: 01-05-2005
Genre: Huis thuis
ISBN-nummer: 0810958880

KRIJG BOEK

Download boek Kleur voor interieurontwerp in PDF, Epub en Kindle

Een rijkelijk geïllustreerde gids voor het gebruik van kleur in huis.

New Yorkse interieurs

Boek over interieurontwerp in New York pdf (5)

Auteur: Karen Howes
Uitgever: Onbekend
Totaal aantal pagina's: 360
Uitgave: 28-09-2021
Genre: Architectuur
ISBN-nummer: 0865653887

KRIJG BOEK

Download New York Interiors Book in PDF, Epub en Kindle

Een opvallend visueel eerbetoon aan de Big Apple door de toonaangevende interieurfotograaf Simon Upton In zijn eerste boek richt de gerenommeerde interieurfotograaf Simon Upton zijn camera op een van zijn meest geliefde bestemmingen in deze persoonlijke verkenning van modieuze huizen in New York City. Stedelijk en karaktervol onthult New York Interiors de favoriete interieurprojecten van de fotograaf uit de stad, verweven met sfeervolle beelden van de metropool en haar meest stijlvolle bewoners. Gepresenteerd in twee helften - City en Getaway - toont het boek het stadsleven van uptown tot downtown, evenals de chique retraites van de Hamptons en andere exclusieve weekendbestemmingen waar New Yorkers naartoe gaan om te ontspannen.

New York achter gesloten deuren

Boek over interieurontwerp in New York pdf (6)

Auteur: Polly Devlin
Uitgever: Gibbs Smith
Totaal aantal pagina's: 382
Uitgave: 05-09-2017
Genre: Architectuur
ISBN-nummer: 9781423647324

KRIJG BOEK

Download het boek New York achter gesloten deuren in pdf, epub en kindle

Een kijkje in de huizen van kunstenaars, ontwerpers, schrijvers en sociale beïnvloeders in New York City, inclusief diepte-interviews. Deze vierentwintig huizen weerspiegelen de smaak en stijl van echte New Yorkers die in kleine ruimtes wonen met kunst, boeken, collecties, schatten en fantastische, soms funky meubels - elke ruimte drukt de unieke persoonlijkheid van de bewoner uit. Heldere, boeiende foto's gaan dynamisch samen met de diepte-interviews van Polly Devlin met de huiseigenaren. Haar kritieken op hun ruimtes zijn tegelijkertijd verrukkelijk, gedurfd en oneerbiedig - en altijd levendig en eigenwijs. Van architecturale grootsheid tot gestroomlijnde moderne gebouwen, zie hoe individuen oudere appartementen en historische gebouwen omtoveren tot comfortabele woonplekken. Huizen en appartementen worden bemonsterd uit de hele stad, waaronder Tribeca, Murray Hill, Union Square, Harlem, Midtown, Brooklyn en meer. Samengesteld door een voormalig Vogue-redacteur en een fotograaf die heeft gewerkt voor House Beautiful, Travel + Leisure en andere grote publicaties, is dit een visueel en literair feest. "Toon enkele van de meest unieke woonhuizen van New York City." - Elle Decor

Menselijke dimensie en binnenruimte

Boek over interieurontwerp in New York pdf (7)

Auteur: Julius Panero, Martin Zelnik
Uitgever: Watson Guptill
Totaal aantal pagina's: 320
Uitgave: 21-01-2014
Genre: Architectuur
ISBN-nummer: 9780770434601

KRIJG BOEK

Download Human Dimension and Interior Space Book in PDF, Epub en Kindle

De studie van metingen van het menselijk lichaam op vergelijkende basis staat bekend als antropometrie. De toepasbaarheid ervan op het ontwerpproces wordt gezien in de fysieke pasvorm, of interface, tussen het menselijk lichaam en de verschillende componenten van de binnenruimte. Human Dimension and Interior Space is het eerste grote antropometrische naslagwerk met ontwerpnormen voor gebruik door iedereen die betrokken is bij de fysieke planning en detaillering van interieurs, waaronder interieurontwerpers, architecten, meubelontwerpers, bouwers, industrieel ontwerpers en ontwerpstudenten. Het gebruik van antropometrische gegevens, hoewel geen vervanging voor een goed ontwerp of een gezond professioneel oordeel, moet worden gezien als een van de vele hulpmiddelen die nodig zijn in het ontwerpproces. Dit uitgebreide overzicht van antropometrie bestaat uit drie delen. Het eerste deel behandelt de theorie en toepassing van antropometrie en bevat een speciaal gedeelte over lichamelijk gehandicapten en ouderen. Het biedt de ontwerper de grondbeginselen van antropometrie en een basiskennis van hoe normen voor interieurontwerp worden vastgesteld. Het tweede deel bevat gemakkelijk leesbare, geïllustreerde antropometrische tabellen, die de meest actuele beschikbare gegevens bevatten over de grootte van het menselijk lichaam, geordend op leeftijd en percentielgroepen. Ook inbegrepen zijn gegevens met betrekking tot het bereik van gewrichtsbewegingen en lichaamsafmetingen van kinderen. Het derde deel bevat honderden maattekeningen, die in plattegrond en doorsnede de juiste antropometrische relatie tussen gebruiker en ruimte illustreren. De soorten ruimtes variëren van residentieel en commercieel tot recreatief en institutioneel, en alle dimensies zijn inclusief metrische conversies. In de Epiloog dagen de auteurs het vak van interieurontwerper, de bouwwereld en de meubelfabrikant uit om het probleem van aanpasbaarheid in design serieus te onderzoeken. Ze leggen de misvatting bloot om te ontwerpen voor de zogenaamde gemiddelde man, die in feite niet bestaat. Met behulp van overheidsgegevens, waaronder studies die zijn opgesteld door Dr. Howard Stoudt, Dr. Albert Damon en Dr. Ross McFarland, voorheen van de Harvard School of Public Health, en Jean Roberts van de U.S. Public Health Service, hebben Panero en Zelnik een systeem bedacht van referentienormen voor interieurontwerp, gemakkelijk te begrijpen door middel van een reeks grafieken en situatietekeningen. Met Human Dimension en Interior Space zijn deze standaarden nu toegankelijk voor alle ontwerpers van interieuromgevingen.

New Yorkse interieurs Stoer Elegant Verfijnd

Boek over interieurontwerp in New York pdf (8)

Auteur: Anoniem
Uitgever: National Geographic-boeken
Totaal aantal pagina's: 0
Uitgave: 06-09-2016
Genre: Huis thuis
ISBN-nummer: 9782080202901

KRIJG BOEK

Download New York Interiors Bold Elegant Refined Book in PDF, Epub en Kindle

Barbara en René Stoeltie vangen de essentie van de verfijnde en glamoureuze elegantie van New York en inspireren de lezer met profielen van zeventien stijlzetters en hun privéwoningen. New York Interiors is een inspirerende gids voor de eclectische interieurstijl van de Big Apple. De lezer wordt meegenomen op een spannende verkenning van zowel traditioneel ontworpen als opvallend moderne interieurs, die de dynamiek en diversiteit van de stad weerspiegelen. De interieurkenners van New York zijn experts in het balanceren van elementen uit verschillende culturen en tijdperken en hebben elk facet van hun huis tot in het kleinste detail overwogen, waardoor ze huizen hebben gecreëerd die echte toevluchtsoorden zijn in de drukte van de straat beneden. Van een luxe appartement met prachtige lambrisering, behangen met schilderijen van oude meesters tot een ingeglaasd adelaarsnest bovenop een art-decowolkenkrabber, of een prachtige brownstone met een privétuin die een pittoresk plattelandsdorpje waardig is, Barbara en René Stoeltie nemen lezers mee op een gepersonaliseerde reis door zeventien interieurs die de diversiteit en het eclecticisme van de stadsbewoners weerspiegelen en eindeloze inspiratie bieden voor hedendaagse interieurs.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 25/06/2023

Views: 5297

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.