De gastronomische cruise Diamant Bleu op een binnenschip | De blauwe diamant (2023)

FAQ: antwoorden op uw vragen over dinercruises

Hoeveel kost een dinercruise op een binnenschip?

Parijs, een stad omringd door de Seine, staat bekend om de vele aken en vliegboten die het hele jaar door cruises aanbieden. DEdiner cruises, een must om Paris By Night te ontdekken, variëren in prijs. Deze kunnen variëren van 69euro tot 300 euro per persoon.

Le Diamant Bleu biedt u eenfeestelijke dinercruise op een aakrond een gastronomische cruise voor slechts 89 euro per persoon.

Voor deze prijs biedt Le Diamant Bleu u een maaltijd bereid door onze ongelooflijke chef-kok Mohamed Gamara en zijn team, maar ook een "Gourmet-formule". In deze formule bieden we je een moment van het leven, een ervaring en een ontsnapping op de golven.

De formule van onzedinercruise op binnenschipomvat een rondvaart van 2u30 waarin u tijd heeft om de mooiste monumenten van de hoofdstad te bewonderen, zoals de Notre Dame, het Musée d'Orsay, het Louvre, het Grand Palais. Jouwdiner cruisein Parijs op de mooiste laan ter wereld wordt gemarkeerd door een halte voor de verlichte ijzeren dame.

Uw avond wordt onderbroken door de stemmen van onze zangers en hun instrumenten.

Ze remixen de hits van gisteren en vandaag en nodigen je zelfs uit om mee te zingen als je daar zin in hebt.

Le Diamant Bleu biedt u hetzelfdefeestelijke dinercruise op een aakrond een sprankelende rondvaart voor 129 euro per persoon. Rondvaart waarbij u per persoon kunt genieten van een halve fles champagne.

Hoe boek je een dinercruise voor Valentijnsdag?

Liefde, passie, vreugde en nog veel meer: ​​"Het hart heeft zijn redenen die de rede niet kent", zei Blaise Pascal. Valentijnsdag nadert en je hart heeft zijn reden gevonden om te leven, maar je weet nog steeds niet hoe je het moet vullen met vreugde voor Valentijnsdag? Op zoek naar een boottocht op de Seine en een unieke culinaire ontdekking? En waarom niet eendinercruise voor Valentijnsdag?

Le Diamant Bleu biedt u eendinercruise voor Valentijnsdag, romantisch en feestelijk om te delen met je partner. Om dit te doen, hoef je alleen maar je plaats online te reserveren in een paar klikken. Wat je te wachten staat: een gastronomische formule met voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, een glas champagne en een roos, genoeg om je liefde op de Seine op de best mogelijke manier te verklaren.

Wat is de route van de boot tijdens de dinnercruise?

EnDiner rondvaart2u30 in de lichtstad wacht op u aan boord van de Diamant Bleu-boot.

Vertrekkend vanaf de kades van Austerlitz, krijgt u de kans om naar de Notre Dame, het Musée d'Orsay, het Louvre, het Grand Palais...

Uw cruise in Parijs op de mooiste avenue ter wereld wordt gekenmerkt door een stop voor de verlichte Iron Lady.

Dediner cruiseschipLe Diamant Bleu biedt u een onvergetelijke Paris by Night-ervaring.

Hoe lang duurt een dinercruise in Parijs?

De duur van een dinnercruise in Parijs is variabel. Het kan gaan van anderhalf uur voor een eenvoudige boottocht tot twee en een half uur voor een dinercruise. Binnen de Diamant Bleu bieden wij u een dinercruise van twee en een half uur in het hart van de lichtstad, genoeg om te genieten van een onvergetelijke Paris By Night-ervaring.

Onze dinercruise van twee en een half uur in Parijs begint om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur, tijdens deze cruise krijgt u de gelegenheid om Parijs en zijn historische monumenten zoals de Notre Dame, het Musée d'Orsay, het Louvre, de Grand Palace of zelfs de prachtige Iron Lady waarvoor we een stop zullen markeren om het moment waarop ze zal oplichten beter te waarderen.

Bij Le Diamant Bleu heerst een feestelijke en gemoedelijke sfeer. Uw avond wordt daarom onderbroken door de stemmen van onze zangers en hun instrumenten.

Ze remixen de hits van gisteren en vandaag en nodigen je zelfs uit om mee te zingen als je daar zin in hebt.

Waar vertrekken de boten voor een dinercruise op de Seine?

Langs de Seine ontdekken we vele havens die boten en binnenvaartschepen aanbiedendinercruises op de Seine.

Voor de gastronomische cruise biedt de Diamant Bleu opstap tegenover 36 quai d'Austerlitz in het 13e arrondissement van Parijs, aan de voet van de stad van mode en design.

Nieuw medio 2023: een opstapplaats gepland bij de tussenstop van het Maison de la Radio (Passy) op een boogscheut van de Eiffeltoren voor een magnifiekdinercruise op de Seine.

Heeft u een kindertarief?

Le Diamant Bleu hanteert geen kindertarief en heeft ook geen kindermenu.

De sfeer aan boord?

Le Diamant Bleu biedt u een unieke sfeer aan de Seine, feestelijk en vriendelijk, uw avond wordt onderbroken door de stemmen van onze zangers en hun instrumenten.

Ze remixen de hits van gisteren en vandaag en nodigen je zelfs uit om mee te zingen als je daar zin in hebt.

Is er vuurwerk op oudejaarsavond?

Le Diamant Bleu biedt u ter gelegenheid van oudejaarsavond haar mooiste dinercruise aan, genoeg om het nieuwe jaar goed te beginnen. Tot onze grote spijt kan de Diamant Bleu u geen vuurwerk aanbieden bij de start van het nieuwe jaar, er is weliswaar een vuurwerkshow in Parijs voor de Arc de Triomphe maar die is niet zichtbaar vanaf ons schip. Slecht nieuws komt nooit alleen en bij ons wordt het heel goed begeleid. Op 14 juli biedt de Blue Diamond een speciale formule en deze stelt je in staat om de prachtige lichten van Parijs in de beste omstandigheden te zien met een volledig onbelemmerd zicht op zijn laatste.

Hoe moet u zich kleden voor dinercruises?

Het aantal aanwezige vliegboten op de Seine tellen we niet meer mee. Velen van hen biedendiner cruise. Geen jaloezie op de Seine! Er is voor elk wat wils. Le Diamant Bleu biedt u een feestelijke sfeer met als afsluiting van de avond een zanger of een dj die de klassiekers van gisteren en morgen ten gehore brengt. Gezien deze sfeer vraagt ​​de Blue Diamond je om te komen zoals je bent. Er is geen kledingvoorschrift voor het betreden van het schip tijdens eendiner cruise. Als je een 3-delig wilt aantrekken, doe het dan aan. Als je je dagelijkse outfit wilt aantrekken, doe het dan aan! Kom zoals je bent om plezier te hebben op de golven aan boord van de sublieme Diamant Bleu tijdens eendiner cruisebuitengewoon.

Zijn dieren toegestaan?

Dieren worden niet geaccepteerd in de Diamant Bleu, behalve enkele uitzonderingen zoals hondenrassen die in je tas passen: chihuahua, yorkshire, pinscher, spitz, enz...

Vanaf welke leeftijd accepteert u kinderen?

Er is geen minimumleeftijd om naar de Blue Diamond te komen. We willen u er echter aan herinneren dat we geen kinderstoel hebben, er geen kindermenu is, de menu's dezelfde zijn als voor volwassenen, en de sfeer aan boord van Le Diamant Bleu feestelijk bedoeld is dus voor een bepaald geluid volume. Laat het ons van tevoren weten als je met een kinderwagen komt, zodat we de boot kunnen regelen.

Waarom kiezen voor de Diamant Bleu als binnenschip voor een rondvaart op de Seine?

Le Diamant Bleu is een luxe cruiseschip op de Seine in Parijs. Het is op maat gebouwd voor luxe cruises en biedt plaats aan maximaal 400 passagiers. Het heeft een luxe indeling, met comfortabele lounges, een ruime eetkamer, een bar, een terras en een moderne keuken. Het is uitgerust met airconditioning en een kwaliteitsgeluidssysteem om optimaal comfort te garanderen. Het heeft ook een prachtig uitzicht op de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals de Eiffeltoren, de Notre-Dame, Sainte-Chapelle en nog veel meer.

Le Diamant Bleu is ook een populaire optie voor privé-evenementen zoals bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en recepties. Het ervaren personeel aan boord biedt attente service en kwaliteitsservice om uw cruise op de Seine onvergetelijk te maken.

Hoe laat moeten we de boot verlaten

Tijdens onze gastronomische rondvaart keert de boot om 23.00 uur terug naar de kade en moet u tussen 23.00 en 23.30 uur de Diamant Bleu verlaten.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 03/07/2023

Views: 5273

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.