Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (2023)

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (1)

New Yorkers schrikken er niet voor terug om een ​​statement te maken. Het is geen wonder dat huizen in de Big Apple dit voorbeeld volgen. Hoewel ze misschien aan de kleine kant zijn, komen deze interieurs tot leven met een gedurfde persoonlijkheid! Hier zijn de4 interieurstijlen die NYC zich eigen heeft gemaakt,plus tips overErmee beginnenmet je eigen interieur!

1. Hedendaagse interieurstijl in New York

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (2)

Aziatisch geïnspireerd slaapkamerontwerp door decorilla ontwerper, Joseph G.


Eigentijds interieurontwerp, hoewel steeds veranderend, leent en herinterpreteert stijlen uit verschillende periodes. Deze interieurs zijn opwindend en gedurfd - vooral in New York City, waar muurkunst, decor en alles wat visueel is gevierd wordt. Wat dan ookbeste NYC-ontwerpersbedenken kan van jou zijn - en een of twee zouden moeten - als je een verzamelaar bent!

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (3)

Architectonische kenmerken, zoals die in art-decogebouwen, zijn een integraal onderdeel van hedendaags design. Meubilair moet passen bij de structuur van een gebouw om de esthetische waarde te verdubbelen. Neutrale muren vormen de perfecte achtergrond voor hedendaagse kunstwerken en interessante NYC-decors. Maar zelfs een eenvoudige bank kan dankzij textieldesign een kunstwerk worden.

Slanke bankpoten en minimale raambekleding zorgen ervoor dat deze interieurs luchtig en open aanvoelen. En reflecterende materialen (zoals glas, metaal en spiegelende oppervlakken) zorgen ervoor dat het interieur van een appartement in New York nog lichter lijkt dan het is.


Decor kiezen voor een eigentijds huis

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (5)

Zoveel gevestigde en opkomende ontwerpers creëren elke dag een inspirerend interieur in NYC. Het vinden van dat perfecte stuk is net zo eenvoudig als bladeren naar "art decor NYC". Houd er rekening mee dat u de lokale economie ondersteunt en die creatievelingen helpt om in bedrijf te blijven wanneer u producten koopt van lokale artiesten enmeubelzaken.

Trends komen en gaan, maar je kunt er zeker van zijn dat goede smaak nooit uit de mode raakt. Kies dus eigentijdse ontwerpen, zoals kunst, die in de loop van de tijd in waarde toenemen.

2. Eclectische decoratiestijl in Home Decor NYC

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (6)

Eclectische slaapkamer vandecorillabinnenhuisarchitect, Michelle B.


Gelaagd, verzameld en cultuurrijk zijn woorden die veel appartementen in New York City beschrijven. De hoge energie van de levendige hub vertaalt zich zeker in hun interieurs. Vaak is het resultaat een eclectische wonderwereld. Dezeeclectische interieursvertel een verhaal. Ze zijn levendig, kleurrijk en kunstzinnig.

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (7)

Interieurontwerp appartement in New York doordecorilla ontwerpers, Peti L. (links) en Christine M. (rechts)


Het samenstellen van je eigen eclectische huis kan een uitdaging zijn, omdat er een dunne lijn is tussen het creëren van een gelaagde look en een overweldigende look. Met zoveel woonaccessoireswinkels in New York, leuk vindenHoofdstuk twee, het is gemakkelijk om verliefd te worden op een item te veel. Maar oefen terughoudendheid. Een beetje visuele opwinding kan meer doen voor een interieur dan te veel elementen.

De creatieve mix van decor werkt het beste in een neutraal kleurenpalet met slechts een paar geselecteerde accenttonen. Idealiter balanceert een eclectisch huis kleur en textuur om oud en nieuw perfect te combineren.

Decor kiezen voor een eclectisch huis

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (8)

U kunt ervoor kiezen om net als die jaloersmakende appartementen in New York een statement te maken met uw meubels of decor. Maar als je op beide fronten losgaat, kan je eclectische interieur een hete bende worden. Blijf bij een of twee accenttonen die u kiestvoorop weg naar de beste woonwinkels in NYC. Als u voorbereid bent, bespaart u later tijdens uw decoratiereis spijt van het interieurontwerp.

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (9)

Eclectische interieurs kunnen vrij snel druk worden. Begin dus met één vignet tegelijk. Kies eerst een kamer – keuken, woonkamer, slaapkamer, enz. – en werk de ruimte systematisch af. Begin met muren, oppervlakken of stoffering en ga verder als je tevreden bent met de look.

Wil je een van deze iconische New York Home Decor-stijlen in je ruimte opnemen, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen?Plan uw gratis online interieuradvies inom vandaag meer te leren!

3. NYC Mid-Century moderne appartement decorstijl

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (10)

Modern ontwerp uit het midden van de eeuw door decorillabinnenhuisarchitect, Sarah M.


Modern uit het midden van de eeuw heeft de harten van veel interieurliefhebbers veroverd. Zozeer zelfs dat New York het als zijn eigendom heeft opgeëist. Oorspronkelijk verzachtten interieurs uit het midden van de eeuw de soms grimmige eenvoud van modern design. En nu ditthuisvankorstijlis terug uit de jaren '60 om de 21 af te zwakken en in evenwicht te brengenst-eeuws ontwerp.

Deze interieurs combineren vaak rijke juweeltinten met strakke lijnen en het resultaat is een ingetogen elegantie waar we van houden. Open lay-outs stimuleren een vrije levensstijl, terwijl grote ramen en een select aantal kunst- en decoritems de focus verleggen van het kunstmatige naar het natuurlijke in NYC.

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (11)

Eetkamerontwerp uit het midden van de eeuw doordecorilla binnenhuisarchitect, Sarah M.


Stukken zoals de iconische Eames Chair zijn helemaal thuis in een edgy, enigszins mannelijk appartementinterieur in New York. Terwijl de Wegner Wishbone Chair van een Deense ontwerper nog steeds een favoriet is op Scandinavische lofts.

Natuurlijke houtsoorten, zoals palissander, walnoot en teak, geven huizen en inrichting in NYC een rijk luxueus gevoel. Terwijl we neigen naar een probleemloos leven, wint het interieurontwerp uit het midden van de eeuw steeds meer aan populariteit.

Decor kiezen voor een modern huis uit het midden van de eeuw

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (12)

Woondecoraties in NYC kunnen de door u gekozen ontwerpstijl aanvullen. Maar het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de grote verscheidenheid. Dus houd je hoofd omhoog door vast te houden aan wat je weet dat je leuk zult vinden en wat het beste bij je huis past. Als je een nette moderne woning uit het midden van de eeuw wilt, kies dan voor de less-is-more-benadering. Rechtlijnige, nuchtere en praktische items zullen het beste zijn. Denk aan zorgvuldig geselecteerde open rekken, lijntekeningen, elegante verlichting en plantenbakken!

Koop wat je nodig hebt bij de beste interieurwinkels in NYC of ga zuinig online! Om het beste (en meest betaalbare) decor van New York City te vinden, hoef je alleen maar je smartphone te pakken en te browsen. Veelhandige decor-appslaat je je gekozen stuk visualiseren voordat je iets koopt.

4. Moderne industriële decorstijl

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (13)

Industrieel interieur ontwerp doordecorillaontwerper, Tijana Z.


Als je denkt aan het interieur van een appartement in New York,industrieel ontwerpspringt naar de top van de lijst. Hier wordt de structuur van een gebouw meer gevierd dan in welke andere stijl dan ook. Hoe meer zichtbare balken, baksteen en beton, hoe beter. Deze huizen zijn karaktervol en hebben de neiging mannelijker te zijn.

Home Decor NYC: 4 interieurdecoratiestijlen die New York zich eigen heeft gemaakt - Decorilla Online Interior Design (14)

Industrieel interieurontwerp in NYC doordecorillaontwerper, Kate S.


Maar wat ze zo memorabel maakt, is het spel van tegenstellingen. Aan de ene kant van het spectrum is er het ruwe, onafgewerkte bouwframe en aan de andere kant de gepolijste zachte of verfijnde inrichting. Warme tinten leer, hout en linnen balanceren de koele esthetiek van beton en staal - wat een aangename mix!

Decor kiezen voor een industrieel huis

Verzacht de ongeraffineerde look met veel textuur en zwierige stoffen. De ruigheid van een industriële loft fungeert als de perfecte speeltuin om te experimenteren met oversized kunstwerken en wild textiel. Bovendien zullen die vintage stukken waar je dol op bent de beste achtergrond hebben.

Kies staal als basis voor een rode bakstenen muur of koper voor cementmuren. Omdat bouwmaterialen vaak koeler van kleur zijn, breng je je interieur in balans met een warm New Yorks stadsdecor. Denk aan rood, verbrande sienna, oranje of zelfs een vleugje geel.

Creëer een industrieel appartementinterieur in New York met netjes gestoffeerde moderne meubels, gerecycled hout of vintage tafels en metalen decoraties.

Welke van deze iconische NYC-interieurstijlen is jouw favoriet? Als u hulp nodig heeft om te beslissen welke het beste bij uw smaak past, zijn wij er om u te helpen.Plan een gratis interieuradvies invandaag nog met een van onze interieurexperts!

[afbeeldingen:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15]

Gerelateerde berichten:

Mid-Century Interior Design: 7 tips voor het creëren van een tijdloos modern huis 25 beste moderne interieurideeën uit het midden van de eeuw in 2023

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated: 07/07/2023

Views: 5263

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.