Maak kennis met de beste interieurontwerpers van NYC (2023)

SBinnenstappen in een goed ontworpen interieur is altijd spannend, of het nu gaat om een ​​privéwoning of een commerciële ruimte. De stijl doet er niet eens toe. Het zou een minimalistische ruimte kunnen zijn waar je het karakter van organische texturen en het belang van subtiliteit kunt herontdekken. Of het kan een extravagant interieur zijn, vol kleur,eclectische meubels, en gedurfde kunstwerken; een plek waar – in theorie – contrasterende elementen zouden moeten botsen, maar op de een of andere manier perfect samenwerken. Dat komt omdat achter elk inspirerend interieurontwerp een enorm getalenteerde ontwerper schuilt. We denken echter dat als u de beste ontwerpers wilt vinden, u naar NYC moet kijken. Deze lijst met de beste interieurontwerpers inde stad New Yorkzal u precies laten zien wat we bedoelen.

U zult waarschijnlijk merken dat onze lijst alfabetisch is. Dit is opzettelijk, omdat we evenveel van deze ontwerpers houden, dus hebben we een neutraal systeem gebruikt om hun werk te laten zien. Pak een kopje koffie of thee en lees verder om inspiratie op te doen en misschien zelfs aan de slag te gaan om eindelijk uw droomhuis te realiseren.

Alyssa Capitool

Alyssa Kapito, een van de beste interieurontwerpers in New York City, creëert prachtig verfijnde woonruimtes met strakke lijnen en neutrale kleurenpaletten en gelaagde texturen. Ze voltooit wooninterieurs in New York en daarbuiten, met recente projecten zoals een gezinswoning in Beverly Hills en de transformatie van een vooroorlogs appartement in de Upper East Side. Haar werk is te zien geweest in onder andere Architectural Digest, Elle Decor, Traditional Home, Vogue en Domino Magazine. Alyssa Kapito is ook opgenomen in de felbegeerde Elle Decor A-lijst van internationale interieurontwerpers.

Meer informatie

Ghislaine Vinas

Geboren in Nederland, opgegroeid in Zuid-Afrika en nu gevestigd in New York City, brengt Ghislaine Viñas een kosmopolitische benadering naar haar bekroonde werk. Als visionaire interieurontwerper creëert ze ruimtes met gedurfde kleurcontrasten, eclectische elementen en opvallende composities. Ze vestigde haar studio in NYC in 1999 en heeft sindsdien vele prestigieuze designprijzen gewonnen voor haar residentiële, commerciële, horeca- en productontwerpwerk. De interieurontwerpprojecten van Ghislaine Viñas zijn gepubliceerd in wereldberoemde publicaties, waaronder Elle Decor, The New York Times, Vogue en Architectural Digest.

Meer informatie

Ash Leandro

Het in New York gevestigde interieurontwerpbureau Ashe Leandro werd in 2008 opgericht door de jonge ontwerpers Ariel Ashe en Reinaldo Leandro. Sindsdien heeft de studio zijn sporen verdiend in de branche met een stijl die verschillende elementen en patronen combineert en verwijst naar kunst, architectuur en cultuur in ruimtes die een duidelijk verhaal volgen. Ashe Leandro-interieurs zijn ontspannen en verfijnd tegelijk en benadrukken ook de functie. De portefeuille van het bedrijf omvat residentiële, commerciële en openbare ruimtes. In tegenstelling tot veel andere interieurstudio's richt Ashe Leandro zich ook op het inrichten van kinderkamers. Onlangs lanceerde de studio een collectie meubels, verlichting en woonaccessoires.

Meer informatie

Werkplek

De in Brooklyn gevestigde multidisciplinaire studio Workstead werd in 2009 mede opgericht door Robert Andrew Highsmith en Stefanie Brechbuehler. Sindsdien heeft het interieurontwerp- en lichtontwerpbureau een breed scala aan projecten in New York en de rest van de VS voltooid. Of het nu gaat om een ​​wooninterieur, een restaurant, een hotel of een moderne boerderij, het Workstead-team creëert ruimtes die worden gekenmerkt door warme verfijning en verfijnde materialiteit. Onverwachte, fantasierijke details en het gebruik van sculpturale vormen maken elk interieur voltooid door de studio fascinerend om te ontdekken en te verkennen.

Meer informatie

Benjamin Vandiver

Benjamin Vandiver richtte zijn interieurontwerpstudio en lifestyle-merk op in 2012, maar moest slechts een paar jaar later een tweede studio openen in NYC om de groeiende klantenkring bij te houden. Net als andere namen op onze lijst van beste interieurontwerpers in New York City, heeft het bedrijf veel projecten in de VS voltooid, voor zowel vaste klanten als bekende figuren uit de film-, muziek- en sportwereld. Benjamin Vandiver werkt nauw samen met zijn klanten om verfijnde ruimtes te ontwerpen die hun eigen stijl weerspiegelen. Tegelijkertijd brengt de ontwerper een esthetisch levendige en rijke stijl in al zijn projecten.

Meer informatie

Bettie Wasserman

Na 10 jaar als particuliere kunsthandelaar te hebben gewerkt en mede-oprichter van de dotCom Gallery, opende Betty Wasserman haar gelijknamige studio in 1996. Ze werd al snel een van de beste interieurontwerpers in New York City, met een groot portfolio en een lange lijst van onderscheidingen en onderscheidingen. Deze omvatten de Best of Year-prijs van Hamptons Homes Magazine in 2007 en 2010. Naast haar interieurontwerp ontwerpt Betty Wasserman ook meubels en woonaccessoires. Ze vertegenwoordigt momenteel meer dan 50 kunstenaars wiens werk ze organisch integreert in haar projecten. Opmerkelijke publicaties met het werk van Betty Wasserman zijn Elle Decor, Interior Design, Hamptons Cottages & Gardens en New York Living.

Meer informatie

Brad Ford-identiteitskaart

Brad Ford, geboren in Arkansas, verhuisde eind jaren '90 naar Manhattan, waar hij in 1998 zijn gelijknamige studio oprichtte. Brad Ford ID richt zich op wooninterieurs. Het bedrijf ontwerpt hoogwaardige, verfijnde ruimtes die ingetogen design combineren met verfijnde elegantie en warme accenten. Brad Ford is een van de beste interieurontwerpers in New York City omdat het werk van de studio de nadruk legt op comfort en toegankelijkheid en tegelijkertijd tijdloze ruimtes creëert waar strakke lijnen en goed gemaakte meubels elkaar aanvullen. Een perfecte balans tussen licht, ruimte, kleur, textuur en hoogwaardige materialen definieert ook de projecten van het bedrijf.

Meer informatie

Dani Arps

Interieurontwerper Dani Arps valt op in de designwereld van NYC met haar uitgebreide werk voor tech start-ups. Haar stijl is elegant en eclectisch met gedurfde industriële accenten - de belichaming van het moderne New York. Ze heeft coole interieurs ontworpen voor spraakmakende klanten zoals SeatGeek, Codecademy, Venmo, Contently en Uncharted Play. Haar portfolio omvat ook wooninterieurs waar haar liefde voor mode, kunst en creatief productontwerp naar voren komt. In 2017 ontving Dani Arps de onderscheiding 'Star on the Rise' van DDB.

Meer informatie

D'Aquino Monaco

D'Aquino Monaco creëert gedenkwaardige ruimtes die verrukken met een mix van eigentijds en eclectisch design, antieke stukken en artistieke accenten. Interieurontwerper Carl D'Aquino en architect Francine Monaco hebben deze multidisciplinaire studio in 2007 mede opgericht, en Dane Pressner trad in 2007 toe tot het bedrijf als Director of Design. Verfijnd en avant-garde, de interieurs ontworpen door D'Aquino Monaco fascineren met een perfecte balans tussen kunst en design. Sommige interieurs van de studio zien er inderdaad uit als speciaal samengestelde ruimtes waar je altijd spannende details en kunstwerken kunt ontdekken, waardoor dit team deel uitmaakt van onze beste interieurontwerpers in New York City.

Meer informatie

Drake/Anderson

Drake/Anderson ontwerpt glamoureuze en levendige interieurs die zowel verfijnd als heerlijk eclectisch zijn. De studio is opgericht door Jamie Drake, een van de beste interieurontwerpers in New York City en een van de eersten die in de jaren '80 het modernisme in woonruimtes bracht, en Caleb Anderson, die indruk heeft gemaakt in de branche met zijn zelfverzekerde gelaagdheid van verschillende stijlen en verschillende ontwerptijdperken. Op de lijst met projecten van dit bekroonde bureau herken je waarschijnlijk een paar namen. Onder hen Manhattan's One57, 56 Leonard en de Baccarat Residences. Het duo ontwerpt echter ook smaakvolle woonruimtes in woningen over de hele wereld.

Meer informatie

Fauve Galli

Levendig, gedenkwaardig en fris. De vakkundig ontworpen interieurs van Fawn Galli hebben gedurfde kleuren en texturen, evenals een mix van vintage en eigentijdse elementen. De ontwerper haalt inspiratie uit een breed scala aan bronnen, waaronder haar uitgebreide reizen, het discotijdperk uit de jaren 70, mode, textiel en de natuur. Haar werk omvat zowel residentiële als commerciële ruimtes en is te zien geweest in publicaties als Elle Decor, House Beautiful, Architectural Digest, Domino, The New York Times en The Wall Street Journal, naast andere toonaangevende publicaties. In 2019 heeft Fawn Galli uitgebrachtMagische kamers: de elementen van interieurontwerp,een boek uitgegeven door Rizzoli.

Meer informatie

Foley&Cox

Interieurontwerpbureau uit New York CityFoley&Coxwerd opgericht door Michael Cox en Mary Foley in 2002. In 2007 lanceerde het duo het merk Foley & Cox Home dat op maat gemaakte meubels, antieke en vintage artikelen produceert, samen met gespecialiseerde producten die zijn gemaakt door bekwame ambachtslieden. Het portfolio van de interieurontwerpstudio omvat een breed scala aan residentiële projecten. Of het nu eigentijds, klassiek of eclectisch is, het getalenteerde team van het bedrijf ontwerpt stijlvolle ruimtes met een verfijnd ontwerp, maar die eruitzien en aanvoelen als thuis.

Meer informatie

Gian Carlo Valle

Giancarlo Valle groeide op in San Francisco, Caracas, Chicago en Guatemala-Stad, in huizen vol met meubels en decoratieve stukken van zijn ouders uit Peru en Ethiopië. Zowel zijn rondreizende jeugd als vroege onderdompeling in de internationale cultuur vormen de basis van zijn benadering van design. Zijn interieurs kenmerken zich door sterke silhouetten, gelaagde elementen en een mix van speelsheid en verfijning. En ze bevatten altijd verrassende details, die de kijker uitnodigen om verder te verkennen. Afgezien van de interieurontwerpprojecten van het bedrijf, waagde Giancarlo Valle zich in de wereld van meubelontwerp met zijn eigen collectie en producten ontworpen voor andere merken.

Meer informatie

Ike Kligerman Barkley

De afgelopen 25 jaar heeft Ike Kligerman Barkley het alledaagse verbeterd met goed ontwerp, in de VS en over de hele wereld, wat ons ertoe bracht de studio op te nemen in onze selectie van beste interieurontwerpers in New York City. Dit bekroonde architectuur- en interieurontwerpbureau, gevestigd in NYC en San Francisco, gebruikt zowel traditionele technieken als geavanceerde processen om verfijnde ruimtes tot leven te brengen. De projecten van de studio bieden een mix van ambachtelijke vaardigheden, duurzame materialen en eclectisch design. Alle interieurs van Ike Kligerman Barkley zijn verfijnd en uitnodigend tegelijk en hebben een onderscheidend karakter en charme.

Meer informatie

Ishka-ontwerpen

Het in Brooklyn gevestigde interieurontwerpbureau Ishka Designs is mede opgericht door Anishka Clarke en Niya Bascom. De studio is gespecialiseerd in woningen en vakantiewoningen, maar realiseert ook commerciële en horecaprojecten. De stijl van de studio is strak, minimalistisch en modern. Verfijnde eclectische ruimtes, lichte interieurs die de texturen van natuurlijke materialen benadrukken en focuspunten die hedendaagse kunst tentoonstellen, bepalen ook de projecten van het bedrijf. Het werk van Ishka Designs is in veel publicaties en tv-shows te zien geweest. Deze omvatten NBC Open House, New York Spaces, Anthology en het tijdschrift New York.

Meer informatie

Lucy Harris-studio

Lucy Harris is altijd ondergedompeld geweest in geweldig design, van het modernistische huis waarin ze opgroeide tot het eclectische herenhuis van haar betovergrootouders - dat het Nichols House Museum werd - en het moderne huis uit het midden van de eeuw waar ze momenteel woont. Naast haar passie voor design, haalt Lucy Harris ook inspiratie uit haar reizen in Europa, maar ook uit kunst, de Bauhaus-beweging en minimalisme. Ze richtte Lucy Harris Studio op om woonruimtes te creëren die een verhaal vertellen via betekenisvolle details en doordacht ontwerp, wat haar een perfecte aanvulling maakt op onze lijst van beste interieurontwerpers in New York City.

Meer informatie

show

nune, opgericht door Sheena Murphy in 2014, is een kleine interieurstudio met kantoren in Londen en NYC. In de overtuiging dat doordacht ontwerp het welzijn kan verbeteren, ontwerpt het bedrijf prachtige, lichte ruimtes die bedoeld zijn voor comfortabel wonen. Eigenzinnige en leuke details vormen een aanvulling op de eigentijdse stijl van de studio, met opvallende accenten en levendige patronen die brandpunten in interieurs creëren. Het bedrijf werkt wereldwijd en voltooit privéwoningen, horecaprojecten en commerciële ruimtes met dezelfde frisse, smaakvolle en relaxte touch.

Meer informatie

Studio D

De interieurstijl van Jane Saidenberg combineert moderne invloeden uit het midden van de eeuw met eigentijdse accenten en verfijnde details om serene, gastvrije ruimtes te creëren. Na als talentagent bij William Morris Agency te hebben gewerkt, gebruikte Jane Saidenberg haar ontwerpervaring van meer dan 12 jaar om Jane Marvel op te richten; ze debuteerde in 2002 met haar merk woonaccessoires en handtassen. Na de succesvolle lancering van haar bedrijf begon ze te werken als interieurontwerper in New York. Ze trad in 2014 toe tot het kantoor van studio D in NYC, waardoor de studio exponentieel uitbreidde en de krantenkoppen haalde met werk gepubliceerd in Vogue, Architectural Digest, Elle Decor en The New York Times, om er maar een paar te noemen.

Meer informatie

Studio tong

Geïnspireerd door een holistische levensstijl ontwerpt Studio Zung stijlvolle en minimalistische interieurs waar kleine details een grote impact hebben. De oprichter van het bedrijf, Tommy Zung, heeft een multidisciplinaire achtergrond in architectuur, design, modeontwerp en gastvrijheid. Zijn levensfilosofie, passie voor surfen en uitgebreide reizen over de hele wereld bepalen ook de ontwerpbenadering van de studio. Als je een door Studio Zung ontworpen ruimte binnenloopt, merk je de kalme sfeer, het ingenieuze gebruik van texturen en het oog voor het creëren van onconventionele aandachtspunten.

Meer informatie

Thad Hayes

Thad Hayes, Inc., opgericht in 1985, is een interieurontwerpbureau dat gespecialiseerd is in tijdloze, elegante en functionele woonruimtes. Het werk van de studio bevat een dialoog tussen verschillende ontwerpperiodes en complementaire stijlen. Een Thad Hayes-interieur kan bijvoorbeeld antieke stukken versmelten met eigentijdse elementen, op maat gemaakte handgemaakte meubels en gedurfde kunstwerken. Of het nu gaat om een ​​penthouse in Manhattan, een weekendje weg in Martha's Vineyard of een strandhuis in Southampton, de projecten van het bureau hebben allemaal één ding gemeen: een feilloos gevoel voor stijl.

Meer informatie

Witte pijl

White Arrow, mede opgericht door het echtpaar Keren en Thomas Richter, is een in Brooklyn gevestigde interieurontwerpstudio die gespecialiseerd is in hoogwaardige residentiële en commerciële interieurs. Net als andere beste interieurontwerpers in New York City omvat de portfolio van het bedrijf een verscheidenheid aan projecten. Ze variëren van het ontwerpen van de woonruimtes van een vooroorlogs appartement in Berlijn; voltooiing van de verbluffende transformatie van een loft van een 19e-eeuws schoolgebouw in Brooklyn tot een stijlvol huis; of een aangepaste muurschildering maken voor de Penthouse-suite van het W Hotel Times Square. Het werk van White Arrow is te zien geweest in onder andere Architectural Digest, Remodelista, Domino en Livingetc.

Meer informatie

Victoria Hagan

Ingetogen, elegant en zorgvuldig samengesteld, de interieurs van Victoria Hagan stralen verfijning uit. Een natuurlijke keuze voor onze lijst van beste interieurontwerpers in New York City, haar kenmerkende New American Classic-stijl integreert architectuur en interieurontwerp door het gebruik van smaakvolle meubels met sterke silhouetten, neutrale paletten en kleuraccenten, gedurfde accenten en aanvullende materialen. Afgezien van huizen in NYC en in het hele land,Victoria Haganheeft de officiële residentie in Washington van de vice-president van de Verenigde Staten ontworpen en heeft de beroemde Golden Door Spa in Californië opnieuw vormgegeven. Ze heeft twee boeken gepubliceerd met Rizzoli:Victoria Hagan: interieurportrettenin 2010 enDroom ruimtesin 2017.

Meer informatie

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 27/04/2023

Views: 5259

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.